Boven Suriname

De video over Boven Suriname verschijnt binnenkort. Tot die tijd kunt u andere video’s bekijken via onze Ontdek pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Thuiskomen op een plek ergens midden in het hart van Suriname. Een plek waar we je kennis laten maken met de familie, een plek met traditionele dorpen, jungle, een berg, watervallen en een gigantische stroomversnelling. Een plek waar je lacht, danst, ontspant en vooral geniet van de vele leuke activiteiten die je doet. Een plek waar je voor even weer kind kan zijn!

Apiapaati, een klein groen eilandje mooi gelegen net voor de Tapawatravallen en de medische zending Djoemoe op de Surinamerivier. We nemen je mee naar een gezin bestaande uit een vader, een moeder en 3 ondeugende pubers jongens samen met hun kleine schattige zusje. Vier dagen lang zul je je thuisvoelen en na elke excursie met een glimlach van oor tot oor worden ontvangen.

In vier dagen willen we je alles laten zien wat Boven-Suriname te bieden heeft, dus zitten we alleen in de avonduren stil bij het eten of rondom het knisperende kampvuur. Je brengt een bezoek aan de grootste medische zending van Suriname, je bezoekt een schooltje en wie weet loop je wel een juf of meester tegen het lijf. Je hebt persoonlijke ontmoetingen in het dorp waar jouw gids vandaan komt, we nemen je mee voor een mooie wandeltocht door de jungle. We testen je uithoudingsvermogen met het beklimmen van de Ananasberg en voordat het echt warm begint te worden is het tijd voor een verkoelende duik.

Op de plek waar de Gran Rio en de Pikin Rio samenkomen en de Surinamerivier vormen liggen de prachtige Tapawatravallen. Hier nemen we een natuurlijk bubbelbad en kan er ontspannen worden gezwommen. Voor de sportievelingen is het tijd voor wat watersport met het watertuben achter een koraalboot. Je wordt weer helemaal kind bij de Gran Dan stroomversnellingen waar je onder professionele begeleiding kan raften en kan jumpen voor ware adrenaline. Je waant je als volwassen weer even dat achtjarige kind in een gigantische glijbaan of wildwaterbaan in een zwembad. Een onbeschrijfelijk zorgeloos gevoel van blijdschap en vreugde op een magische plek.

Een plek waar je zeker moet zijn geweest!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>