Bernharddorp

In deze korte film krijgt u een impressie van het Bernharddorp. De film maakt onderdeel uit van de één uur durende dvd “Suriname an exciting part of the Amazon”. Met de vele highlights die in deze film aan bod komen, kunt u zich uitstekend oriënteren op uw verblijf in Suriname.

Als u aan het einde van uw vakantie bent, kunt u nog een bezoek brengen aan Bernharddorp, een indianendorp, in het district Para.
De bewoners zijn voornamelijk Arowakken indianen. Na een verwelkoming van de dorpelingen en uitleg over de rieten en gewoonten kunt u genieten van een vrolijk stukje zang en dans. Hun bijzonder kleurrijke klederdracht zorgen daarbij voor een feestelijke afsluiting van uw verblijf in Suriname. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om nog een origineel souvenirtje te kopen. Hierbij is er een ruime keus voorhanden.Tot slot worden de bezoekers op een traditionele manier ingezegend voor een goede en veilige terugkeer naar hun land.

ArtShots Video Producties wil met deze toeristisch film Suriname bij een brede groep mensen introduceren als aantrekkelijke vakantiebestemming. De indrukwekkende schoonheid van het land, de veelzijdige mogelijkheden, de ongerepte natuur, de stroomversnellingen en watervallen in het binnenland, de reuze schildpadden die jaarlijks hun eieren leggen en de innemende bewoners: Het is slechts een greep uit de vele items die in deze kleurrijke film aan bod komen. De complete film heeft een speelduur van 60 minuten, kan zowel in het Nederlands als in het Engels gevolgd worden en is door de bekende Surinaamse jazz zangeres Denise Jannah ingesproken. De film is verkrijgbaar in de meeste reisboekwinkels in Nederland of via de website van ArtShots Video Producties.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>