OLLY’S TOURS

Olly’s Tours wordt gerund door eigenares Olivia Nieuwendam. Zij garandeert je een onvergetelijke ervaring. Haar specialiteit is het Boven Suriname gebied. Je kunt hier heerlijk zwemmen, lekker luieren in een hangmat en vele avonturen beleven. Olly’s Tours staat voor degelijkheid en betaalbare kwaliteit.

Uitstapjes

Je bezoekt enkele naburige marron-dorpen, waar je onder leiding van Olivia of een van haar gidsen de lokale cultuur leert kennen. Je ziet de prachtige flora en fauna en maakt kennis met bijzondere geneeskrachtige kruiden.

Een van de hoogtepunten is een bezoek aan de Tapawatra Sula. Behalve dat je hier kunt genieten van een prachtig waterschouwspel, kun je hier heerlijk genieten van een natuurlijke jacuzzi.

In overleg met haar zijn er vele opties bespreekbaar. Denk aan een museumbezoek, een culturele avond, een boswandeling etc…

Kaaimannen spotten

Houd je van een beetje spanning en avontuur, dan is een avondje kaaimannen spotten een leuk uitje. Deze dieren zijn krokodilachtigen en zijn verwant aan de alligator. Zij komen alleen voor in Midden- en Zuid-Amerika. Een veel voorkomende soort in Suriname is de brilkaaiman (wetbere kaiman). Het dier leeft vooral in de buurt van sula’s (stroomversnellingen). Kaaimannen voeden zich met insecten, kikkers, ratten en watervogels.

Surinaams eten

Een fantastische trip in het maagdelijk oerwoud van Suriname is op zich een hele belevenis, maar het wordt pas echt een compleet plaatje wanneer het eten ook op en top geregeld is. Olivia is bijzonder getalenteerd in de kookkunst. Je zult kennis maken met typische Surinaamse gerechten zoals bijvoorbeeld rijst pom, bami, nasi, roti, soato-of cassave soep en vooral niet te vergeten de overheerlijk barbecues. Zij maakt de vele gerechten met passie en liefde. Niet onbelangrijk – water, frisdrank, sap, koffie en thee kunnen ongelimiteerd worden gedronken.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>