Discover Suriname Tours & Travel

De video over de Goslar verschijnt binnenkort. Tot die tijd kunt u andere video’s bekijken via onze Ontdek pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Discover Suriname Tours & Travel speelt in op de vraag van de toeristen, die op zoek zijn naar een totaal andere reiservaring dan wat er doorgaans aangeboden wordt. Zij bieden een unieke dienstverlening op het gebied van tours en informatie over Suriname zoals dagexcursies, expedities, trektochten, vistours (big game fishing) en meerdaagse tours. Ook in Guyana en Frans Guyana zijn zij actief.

Discover Suriname geeft u een uitgelezen kans om alles wat Suriname te bieden heeft te ervaren. Zij bieden volledig verzorgde tours (accommodatie, transport, begeleiding en maaltijden) naar de mooiste plekjes van Suriname aan. Zij hebben een breed aanbod aan activiteiten waaruit u uw keuze kunt maken. Zij zijn gespecialiseerd in hun aanbod en helpen u graag op een verantwoorde wijze bij het maken en samenstellen van uw keuze.

Binnenland

Voor een reis naar het diepe binnenland van Suriname bent u bij hun op het juiste adres. Zij proberen een brug te slaan tussen de toerist en de binnenlandbewoners, zodat u dit beter begrijpt en u optimaal kunt genieten. Zij brengen u naar de leefgemeenschappen van de inheemsen en Marrons die u met hun eeuwenoude gewoonten en gebruiken, kennis laten maken met de best bewaarde geheimen van het tropisch regenwoud. Hun gidsen vervullen een belangrijke rol hierin, ze zijn proactief, dynamisch, goed getraind en hebben een uitgebreide kennis van de flora en fauna.

Enkele dagtrips en meerdaagse tours die Discover Suriname aanbiedt zijn:

Apetina expeditie
Awarradam tour
Berg & Dal
Blanche Marievallen tour
Coesewijne survival
Jacht tours
Jeep savari’s
Kabalebo
Kassikassima expeditie
Kayser expeditie
Kumalu survival
Kwamalasamutu tour
Palumeu tour
Raleighvallen tour
Vistrips
Watersporten

U zult zeker onvergetelijke culturele ervaringen beleven en genieten van de fascinerende natuur.

Buitenland

Ook buiten Suriname biedt Discover Suriname indrukwekkende tours aan. Laat u verassen tijdens de Kaietur (Brits Guyana) tour, Yalimapu (Frans Guyana) tour of Frans Guyana tour.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>