Fietsen in Suriname

Fietsen in Suriname is uitgegroeid van een fietsverhuurbedrijf, tot een outdoorspecialist die aan adventure mountainbike tours, kanotours, één- en meerdaagse familie- en groepsreizen én sociaal werk doet. De tours gaan dwars door Suriname en vertrekken vanuit de hoofdlocatie in Paramaribo en het filiaal in het westelijk district Nickerie.

Paramaribo

Fietsen in Suriname bevindt zich in hartje Paramaribo, tegenover de Palmentuin op het terrein van Zus&Zo.

Nieuw Nickerie

Het filiaal staat in Nieuw-Nickerie, ruim 230 kilometer ten westen van Paramaribo. Behalve fietsverhuur hebben zij hier een sociale werkplaats waar jongeren met een beperking les krijgen in fietsreparatie en – onderhoud. Met de opgedane kennis kunnen zij later zelfstandig hun eigen boterham verdienen of in dienst komen van het bedrijf. Het gaat om een sociaal project dat 100% gefinancierd wordt door Fietsen in Suriname.

Pakket of op maat

Samen met de enthousiaste medewerkers, biedt de eigenaar (Etto) u naast zorgvuldig uitgestippelde fietstochten uit ons pakket, ook tours op maat aan. Bestemming, duur en route van vooral de adventure mountainbike tours en kayaktours, variëren naar gelang uw wensen.

Uitrij garantie

U kunt er natuurlijk ook zelf op uit. Door een fiets te huren voor één dag, een week of een maand. Met een bestand van ruim 200 fietsen, is wegrijden op de fiets door Suriname, bij hun het hele jaar door gegarandeerd. Stap zelf op de fiets of laat u begeleiden op een adventure bike tour, kayaktour, een plantage fietstour of een Jeeptour naar Avanavero. Zij garanderen u een onvergetelijk ervaring waarin u Suriname met haar fantastische natuur, rijke geschiedenis en palet aan culturen zult beleven zoals u het nog niet eerder heeft meegemaakt.

Fietsen in Suriname

Grote Combéweg 13a, Paramaribo

fietseninsuriname.nl

Fietsverhuur