Stichting Fun Karting Suriname

De video over Stichting Fun Karting Suriname verschijnt binnenkort. Tot die tijd kunt u andere video’s bekijken via onze Ontdek pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Stichting Fun Karting Suriname is een plek waar jongeren zich naar hartenlust kunnen amuseren. Er is onder meer een mooi zwembad, een kabelbaantje, diverse speelattributen, fietsen en een kantine waar u terecht kunt voor een drankje en heerlijke snacks.

Het zwembad

Het zwembad is speciaal gebouwd voor kinderen en daarom maar 80 cm diep. Voor de kleintjes is er ook een baby bad beschikbaar. Het zwembad is voorzien van een glijbaan en een fontein zodat de kinderen zich prima kunnen vermaken. Voor de veiligheid van uw kind is het wenselijk dat u als begeleiding mee gaat in het water. Houd u a.u.b. de regels in acht. Deze kunt u nalezen in de folder die u kunt downloaden van de website.

De fietsen

De balansfietsen zijn geschikt voor kinderen tot 70 kg en de steps voor kinderen tot 50 kg. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de baan met eigen speelgoed. Informeer naar het tarief. Indien u betaald heeft om te zwemmen, dan vervallen deze kosten. Er is een begeleider aanwezig die zorgt voor orde op de baan. Bij het negeren van de regels zal deze u van de baan verwijderen. Kinderen t/m 4 jaar dienen samen met hun ouders de baan te betreden.

De Kantine

De kantine is uitsluitend op de zaterdag en de zondag geopend van 11:00-19:00 uur. Om de wachttijd te verkorten dienen grote groepen (meer dan 10 personen) vooraf aan te geven dat zij bij de kantine zullen bestellen. Raadpleeg folder om te zien welke consumpties verkrijgbaar zijn. Het gebruik van eigen consumpties is niet toegestaan. Helaas kunnen de prijzen dagelijks aangepast worden. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om uw bestelling uiterlijk om 18:30 uur door te geven. Let op! Wij zijn geen take-out restaurant.

Feestjes

Stichting Fun Karting Suriname is van maandag t/m vrijdag af te huren voor privé feestjes waarbij u voor uw eigen consumpties zorgt. Er worden geen feestjes geaccepteerd waarbij meer dan 150 volwassenen en meer dan 50 kinderen aanwezig zijn. De reservering is alleen geldig mits de ingevulde bestelbon inclusief voorschot is ingeleverd. Er worden geen mondelinge reserveringen geaccepteerd. Raadpleeg onze tarieven in onze folder.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>