Het Surinaamsch Rumhuis

Stap het huis van dé rum binnen en ontdek zelf het verhaal achter de rums die zowel in eigen land als in het buitenland diverse prijzen en onderscheidingen in de wacht hebben gesleept. Kom meer te weten over de ervaren master blender die de geheime recepturen zorgvuldig bereid en bewaakt, de kuipers die op ambachtelijke wijze de eikenhouten vaten in elkaar zetten, hun authentieke koperen pot still waarmee de beste rums worden gemaakt, en natuurlijk over alles wat hun Rum zo bijzonder maakt. Wordt zelf voor even een masterblender tijdens de “discover the difference experience” of een mixologist tijdens de leerrijke mixology class.

Wist je dat

Wist je dat…. Het Surinaamsch Rumhuis veel meer is dan een rumhuis? Het Surinaamsch Rumhuis is een welgemeende en oprechte ode aan rum. Hun rum! In het Surinaamsch Rumhuis kun je de rums ruiken, proeven en de geschiedenis erachter ontdekken. Op hun website laten ze je zien hoe je een bijzonder gezellige tasting of tour kunt ervaren.

Mixology Class

Houdt u van een lekkere Cocktail? Tijdens de mixology class kunt u leren om hun signature Cocktails zelf te maken. Na de introductie van de rum, kunt u plaatsnemen in de Rum River Bar waar u onder begeleiding van hun rum experts zelf aan de slag kunt. U kunt op het terras met een prachtig uitzicht op onze tropische tuin, de rumfabriek en de Suriname Rivier op unieke wijze genieten van uw zelfgemaakte cocktail. Ervaar de ultieme Rumway of Life! Deelname vanaf 18 jaar

Discover the difference

Ze nemen u graag mee op een enerverende tour in de wereld van Rum. In de sfeervolle schenk kamer worden uw zintuigen op de proef gesteld en kunt u de verschillende gelagerde Rum soorten proeven. U mag zelf de rum uit het eikenhouten vat tappen en tegelijkertijd de bijzondere karakteristieken ervaren van de met zorg gerijpte en met passie gemaakte producten. Deelname vanaf 18 jaar.

Gift shop

Aan de voorkant van het Surinaamsch Rumhuis vind je de giftshop. Toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus niet eerst een tour te boeken of voor een tasting te reserveren. In de giftshop zijn al de rums met een aantrekkelijke korting verkrijgbaar en kun je een groot aantal gadgets kopen, variërend van sleutelhangers, petjes, paraplu’s tot glazen. De enige plek om een origineel Borgoe shirt aan te schaffen, als cadeautje of gewoon voor jezelf.

Het Surinaamsch Rumhuis

Cornelis Jongbawstraat 18, Paramaribo

rumhuis.sr

Museum