Musea en Architectuur

De binnenstad van Paramaribo is rijk aan vele historische gebouwen en monumenten. In de film maakt u kennis met enkele hoogtepunten, waaronder musea en architectuur met de Surinaamse geschiedenis, kunst en cultuur. Deze beelden maken onderdeel uit van de dvd “Suriname an exciting part of the Amazon”. De dvd heeft een speelduur van 1 uur en maakt u bekend met de vele toeristische mogelijkheden die Suriname u te bieden heeft. Te bestellen bij ArtShots Video Producties of te koop bij uw reisboekhandel.

ArtShots Video Producties wil met deze toeristisch film Suriname bij een brede groep mensen introduceren als aantrekkelijke vakantiebestemming. De indrukwekkende schoonheid van het land, de veelzijdige mogelijkheden, de ongerepte natuur, de stroomversnellingen en watervallen in het binnenland, de reuze schildpadden die jaarlijks hun eieren leggen en de innemende bewoners: Het is slechts een greep uit de vele items die in deze kleurrijke film aan bod komen. De film heeft een speelduur van 60 minuten, kan zowel in het Nederlands als in het Engels gevolgd worden en is door de bekende Surinaamse jazz zangeres Denise Jannah ingesproken. De film is verkrijgbaar in de meeste reisboekwinkels in Nederland of via de website van ArtShots Video producties.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>