Powaka

In deze korte film krijgt u een impressie van het inheemsendorp Powaka. De film maakt onderdeel uit van de één uur durende dvd “Suriname an exciting part of the Amazon”. Met de vele highlights die in deze film aan bod komen, kunt u zich uitstekend oriënteren op uw verblijf in Suriname.

Powakka is een Indianen-of inheemsendorp op ongeveer een uur rijden van Paramaribo. Het is een traditioneel dorp dat omgeven wordt door dichte oerwoud. Een wandeling door het dorp geeft u een indruk van de inheemsencultuur. De ongedwongen en respectvolle manier hoe zij met elkaar omgaan, hun verwevenheid met de natuur zijn slechts enkele voorbeelden. Het dorp heeft een frisse kreek vol koud, donker water. De kreek is rijk aan vis, maar u kunt er ook heerlijk zwemmen. In de rustieke omgeving verliest u alle besef van tijd en heeft u de mogelijkheid om lekker afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen.

ArtShots Video Producties wil met deze toeristisch film Suriname bij een brede groep mensen introduceren als aantrekkelijke vakantiebestemming. De indrukwekkende schoonheid van het land, de veelzijdige mogelijkheden, de ongerepte natuur, de stroomversnellingen en watervallen in het binnenland, de reuze schildpadden die jaarlijks hun eieren leggen en de innemende bewoners: Het is slechts een greep uit de vele items die in deze kleurrijke film aan bod komen. De film heeft een speelduur van 60 minuten, kan zowel in het Nederlands als in het Engels gevolgd worden en is door de bekende Surinaamse jazz zangeres Denise Jannah ingesproken. De film is verkrijgbaar in de meeste reisboekwinkels in Nederland of via de website van ArtShots Video Producties.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>