Restaurants en Uitgaansleven in Suriname

In deze korte film krijgt u een impressie van de restaurants en het uitgaansleven in Paramaribo en omgeving. De film maakt onderdeel uit van de één uur durende dvd “Suriname an exciting part of the Amazon”. Met de vele highlights die in deze film aan bod komen, kunt u zich uitstekend oriënteren op uw verblijf in Suriname.

Mede door de invloed van de verschillende culturen in het land, staat Suriname op culinair gebied bekend om zijn zeer gevarieerde keuken. De Chinese restaurants in Suriname zijn erg populair en anders dan de restaurants in Europa hier wordt het eten op de authentieke Chinese manier bereidt.
Ook de Indonesische keuken in Suriname is populair. Behalve de vele Warungs die men overal in Suriname tegenkomt zijn er een aantal heel goede restaurants, waar men verrukkelijk kan eten en van exotische drankjes kan genieten. De Indiase keuken is ook een begrip in Suriname. De vele roti shops zijn vooral bij de lokale bevolking erg in trek. Er zijn restaurants waar men in een bijzondere ambiance met live muziek- en dans optredens, kan genieten van een uitgebreide Indiase tafel.
Suriname kent behalve de specifieke exotische keukens ook restaurants waar men terecht kan voor gangbare Europese gerechten. Er zijn diverse restaurants die gespecialiseerd zijn in de Franse keuken of waar men terecht kan voor een typisch Hollandse biefstuk.

ArtShots Video Producties wil met deze toeristisch film Suriname bij een brede groep mensen introduceren als aantrekkelijke vakantiebestemming. De indrukwekkende schoonheid van het land, de veelzijdige mogelijkheden, de ongerepte natuur, de stroomversnellingen en watervallen in het binnenland, de reuze schildpadden die jaarlijks hun eieren leggen en de innemende bewoners: Het is slechts een greep uit de vele items die in deze kleurrijke film aan bod komen.

De complete film heeft een speelduur van 60 minuten, kan zowel in het Nederlands als in het Engels gevolgd worden en is door de bekende Surinaamse jazz zangeres Denise Jannah ingesproken. De film is verkrijgbaar in de meeste reisboekwinkels in Nederland of via de website van ArtShots Video Producties.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>