Stage en Verblijf Suriname

Stage Verblijf Suriname (SVS) is dé specialist voor stages in Suriname. Het vinden van een stageplek en/of verblijf in Suriname kan soms best lastig zijn. Ook het verzamelen van de juiste documenten kan aardig wat werk en tijd in beslag nemen. Hun enthousiast team helpt jou niet alleen aan een passende stage- en/of afstudeerplek, maar ze begeleiden je ook bij de aanvraag van visa, verzekeringen en het bemachtigen van de benodigde documenten.

Stageplek op maat

SVS gaat voor een stage en verblijf op maat. Dit betekent dat zij jouw wensen en behoefte zullen koppelen aan een geschikte stageplek en/of verblijf. Het is belangrijk dat een stageplek goed aanvoelt en dat er een klik is. Gedurende de stageperiode in Suriname zorgt SVS er voor dat jij je als student veilig en op je gemak voelt. Zij hanteren een 24-uurs service, je staat er dus nooit alleen voor.

Eigen Stagecoch

In Suriname is een ‘’stagecoach’’ aanwezig. Zij vertegenwoordigt SVS in Suriname en functioneert als eerste aanspreekpunt voor jou als stagiair wanneer jij in Suriname bent. Zo wordt je ook opgehaald van het vliegveld en naar je verblijf gebracht. Ook als er klachten zijn worden deze naar tevredenheid van alle partijen afgehandeld door de stagecoach. Je staat er nooit alleen voor!

Huisvesting

Door de vele woningaanbieders heerst er een enorme concurrentiestrijd, door deze concurrentie verblijven stagiaires soms in studentenhuizen, appartementen, studio’s etc. die niet aan hun verwachtingen of eisen voldoen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service is in vele gevallen dan ook ver te zoeken. SVS pakt de zaken anders aan.

Zij werken samen met alleen betrouwbare partners, hierdoor ben je dus verzekerd van een proper verblijf en kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Als huurder in een verblijf die aangesloten zit bij SVS gelden er een aantal Huisregels. De prijzen van verblijf kunnen verschillen vanwege de faciliteiten en locatie, jij bepaalt welke diensten er voor jou toe doen voor een prettig verblijf en daar betaal jij dan ook voor. Niets meer en niets minder.

Stage en Verblijf Suriname

Maashaven Zuid Zijde 2, Rotterdam, Paramaribo

stageverblijfsuriname.nl

Stage

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>