Suriname Holidays

Suriname Holidays kent de weg in Suriname. Zij zijn daar al jarenlang actief en kennen het land als geen ander. Uit hun uitgebreide aanbod stellen ze de perfecte Suriname reis voor u samen. Kwaliteit en zekerheid staan hierbij voorop. Ieder gebied van Suriname heeft zijn specialiteiten. Met hun ruime ervaring weten zij de tours en expedities op een unieke manier voor u te combineren. Hun persoonlijke benadering en flexibiliteit zijn belangrijke pluspunten. Dit alles maakt uw vakantie in Suriname tot een succes. In deze film ziet u een samenvatting van een aantal mogelijkheden die Suriname Holidays aanbiedt.

Paramaribo

De hoofdstad Paramaribo biedt een overvloed aan nachtleven en activiteiten. Het wordt vaak de Houten Stad genoemd voor zijn koloniale architectuur van houten structuren en unieke ontwerpen. U ziet o.m. enkele fragmenten van de jaarlijkse wandelmars, een fietstour, een bezoek aan de centrale markt en een kook workshop.

Peperpot

Peperpot is de naam van een voormalige koffieplantage en een plaats in het district Commewijne. Het is een van de oudste plantages uit de Surinaamse geschiedenis. Het begin van Peperpot moet ongeveer tussen 1651 en 1660 gelegen hebben. Waarschijnlijk was het een Engelse planter die het als suikerplantage aanlegde. De eerst bekende Hollandse eigenaar was Simon van Halewijn, die in 1696 naar Suriname was gekomen. De oppervlakte was toen 902 akkers.

Raleighvallen en Voltzberg

Een trip naar de Raleighvallen en Voltzberg staat garant voor actie en natuur. Het is een sereen en onaangetast gebied met stroomversnellingen, watervallen en de mogelijkheid tot het beklimmen van de Voltzberg. De Raleighvallen is een groep van aan elkaar gelegen stroomversnellingen bestaande uit de moedervallen, anjoemaravallen en enkele kleine watervallen. De Raleighvallen en Voltzberg liggen in het district Sipaliwini, het grootste district van Suriname.

Boven Suriname

In het Boven Surinamegebied kunt u heerlijk tot rust komen, maar ook deelnemen aan diverse activiteiten zoals boswandelingen, het spotten van kaaimannen tijdens een spannende nachtelijke vaartocht, korte omgevingstripjes, een bezoek brengen aan lokale dorpsgemeenschappen et cetera. U maakt kennis met het Amazone regenwoud, onstuimige stroomversnellingen, prachtige flora en fauna, idyllische eilandjes en de fascinerende marroncultuur.

Palumeu

Palumeu is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Het is dé bestemming voor mensen die het ongerepte regenwoud willen bezoeken en meer willen leren over de cultuur van de indianen. Het is een fascinerend stukje Suriname, waar brulapen en vogels het aanbreken van de dag verkondigen. Het ligt in een gebied dat rijk is aan indrukwekkende stroomversnellingen, flora en fauna. Palumeu is slechts alleen per rivier en door de lucht bereikbaar.

Suriname Holidays

Spaarnwouderstraat 76, Haarlem

surinameholidays.nl

Reisbureau

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>