Tafelberg

In deze korte film krijgt u een impressie van natuurreservaat Tafelberg. De film maakt onderdeel uit van de één uur durende dvd “Suriname an exciting part of the Amazon”. Met de vele highlights die in deze film aan bod komen, kunt u zich uitstekend oriënteren op uw verblijf in Suriname.

Het Natuurreservaat Tafelberg is gelegen in het geografisch centrum van Suriname. Dit gebied ligt diep in het oerwoud van Suriname en is vrijwel onbewoond.Het reservaat is een van de populairste expeditielocaties. Vooral voor eco toeristen is dit het gebied bij uitstek. Je kunt het gebied bereiken via de Saramaccarivier of per binnenlandse vlucht. De Tafelberg is met 1026 meter boven de zeespiegel één van hoogste bergen in Suriname. Het is opgebouwd uit primair regenwoud en savanne-ecosystemen. Kenmerkend zijn de vele plantensoorten, de stroomversnellingen en de indrukwekkende watervallen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een interessante invulling te geven aan uw verblijf in het natuurreservaat. Het is aan te raden om u vooraf goed te laten informeren en een goede planning te maken. Vast staat dat de adembenemende natuur die u in dit gebied zult aantreffen een grote indruk op u zal maken.

ArtShots Video Producties wil met deze toeristisch film Suriname bij een brede groep mensen introduceren als aantrekkelijke vakantiebestemming. De indrukwekkende schoonheid van het land, de veelzijdige mogelijkheden, de ongerepte natuur, de stroomversnellingen en watervallen in het binnenland, de reuze schildpadden die jaarlijks hun eieren leggen en de innemende bewoners: Het is slechts een greep uit de vele items die in deze kleurrijke film aan bod komen. Deze film heeft een speelduur van 60 minuten, kan zowel in het Nederlands als in het Engels gevolgd worden en is door de bekende Surinaamse jazz zangeres Denise Jannah ingesproken. De film is verkrijgbaar in de meeste reisboekwinkels in Nederland of via ArtShots Video Producties.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>