White Beach en Overbridge

In deze korte film krijgt u een impressie van White Beach en Overbridge. De film maakt onderdeel uit van de één uur durende dvd “Suriname an exciting part of the Amazon”. Met de vele highlights die in deze film aan bod komen, kunt u zich uitstekend oriënteren op uw verblijf in Suriname.

White Beach

Het White Beach Resort is heel leuk voor een dagje heerlijk ontspannen aan het water. Dit resort ligt aan de Surinamerivier in Domburg, op slechts 45 minuten rijden van Paramaribo.

Overbridge

Midden in het ongerepte oerwoud van Suriname, aan de oever van de Suriname rivier ligt Overbridge River Resort. Een recreatieoord omringd door het Amazone oerwoud. Hier bent u in de pure ongerepte natuur waar de rust en stilte alleen nog wordt onderbroken door het gezang van de vogels, het kwaken van de kikkers en soms het gebrul van apen.

ArtShots Video Producties wil met deze toeristisch film Suriname bij een brede groep mensen introduceren als aantrekkelijke vakantiebestemming. De indrukwekkende schoonheid van het land, de veelzijdige mogelijkheden, de ongerepte natuur, de stroomversnellingen en watervallen in het binnenland, de reuze schildpadden die jaarlijks hun eieren leggen en de innemende bewoners: Het is slechts een greep uit de vele items die in deze kleurrijke film aan bod komen. De film heeft een speelduur van 60 minuten, kan zowel in het Nederlands als in het Engels gevolgd worden en is door de bekende Surinaamse jazz zangeres Denise Jannah ingesproken. De film is verkrijgbaar in de meeste reisboekwinkels in Nederland of via de website van ArtShots Video Producties.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>